over AI Buro ELSE

Informeren, implementeren en inspireren

Wie wij zijn 

Buro ELSE is in 2020 opgericht door Leon en Silvie.
De naam “eLSe” staat niet alleen voor onze initialen, maar gaat er vooral om dat wij de zaken op een “andere” manier aan willen pakken.

Onze kracht zit in het bieden van:

  • persoonlijk contact
  • op maat gesneden diensten
  • een luisterend oor

Onze job doen wij niet altijd alleen, maar soms ook samen met andere professionals.

Wij zijn een open buro met oog voor onze klanten!

Wij stellen ons graag voor!

Leon Nabuurs

Ik houd me vooral bezig met techniek, dus zowel voor het bouwen van websites, als het uitpluizen van mogelijke toepassingen van AI. De mogelijkheden van AI zijn in mijn opinie eindeloos, maar je moet de juiste oplossing bij het juiste probleem vinden. Dat is het mooie in mijn activiteiten. Ik steek daarom veel tijd in onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van AI en al zijn toepassingsvormen.

Silvie Thielsch

Mijn specialisme zit in het creëren van WordPress websites. Dit doe ik altijd in nauw overleg met de opdrachtgever en met aandacht voor digitale toegankelijkheid. Ik ben ook zeer geïnteresseerd in alles wat AI ons kan bieden. Met de juiste balans in samenwerking tussen mens en machine kan Kunstmatige Intelligentie ons namelijk versterken (niet vervangen 😉). Ik richt me bijvoorbeeld op het praktische gebruik van AI(-tools) binnen je social media, je bedrijfswebsite, je marketing  en je bedrijfsprocessen.

p

AI biedt geweldige mogelijkheden.
Maar soms word je overspoeld met informatie.

Hoe begin je en welke keuzes maak je?

 

Informatie, implementatie en inspiratie nodig?

In onze blogs delen wij onze ervaringen!