Vergaderverslagen maken

21 dec, 2023 | Spraak naar Tekst en vice versa, Tekstuele media

Maken van vergaderverslagen met Fireflies.ai

In de moderne wereld van vandaag is het bijhouden van vergaderingen een essentiële taak geworden voor veel professionals. Het kan echter tijdrovend en uitdagend zijn om nauwkeurige notities te maken en belangrijke punten vast te leggen. Hier komt Fireflies.ai in beeld.

Wat is Fireflies.ai?

Fireflies.ai is een geavanceerd AI-gestuurd platform dat helpt bij het automatiseren van uw vergadernotities. Het kan uw team helpen bij het transcriberen, samenvatten, zoeken en analyseren van spraakgesprekken. Het platform integreert naadloos met populaire webconferentieplatforms zoals Google Meet, Zoom, Teams en meer.

Hoe werkt Fireflies.ai?

Fireflies.ai kan eenvoudig worden uitgenodigd voor vergaderingen op uw agenda. Het platform kan video- en audiobestanden vastleggen en transcripties genereren in enkele minuten. Bovendien biedt het AI-gestuurde zoekfuncties, samenwerkingsmogelijkheden en CRM-functies1.

Tijdens de vergadering

Fireflies.ai kan automatisch uw vergaderingen opnemen en transcriberen. U kunt de opname op elk moment stoppen. Zodra de vergadering is voltooid, ontvangt u een e-mailoverzicht en kunt u de vergadering in het Fireflies-notitieboek vinden.

Na de vergadering

Fireflies.ai biedt een krachtige functie genaamd Smart Search Filters. U kunt zoeken in uw automatisch gegenereerde transcript om kritieke actie-items, taken en andere belangrijke inzichten uit uw vergadering te identificeren. U kunt uur durende vergaderingen in enkele minuten doornemen.

Samenwerken met uw collega’s

Met Fireflies.ai kunt u opmerkingen, pinnen en reacties toevoegen aan specifieke delen van gesprekken1. U kunt soundbites maken en gemakkelijk de meest gedenkwaardige momenten uit vergaderingen delen1. Bovendien kunt u vergadernotities delen met uw favoriete samenwerkingsapps zoals Slack, Notion, Asana en meer.

Analyseren van vergaderingen met conversation intelligence

Fireflies.ai biedt ‘conversation intelligence’ om de spreektijd van de spreker, het sentiment, de monologen en andere belangrijke statistieken te volgen. Dit kan helpen bij het coachen van teamleden en het verbeteren van uw verkoop-, wervings- en interne processen.

Automatiseren van workflows van vergaderingen

Fireflies.ai kan uw CRM invullen1. Onze AI-assistent logt gespreksnotities, activiteiten en opnames onder de juiste contacten in uw CRM. U kunt taken automatisch aanmaken in Asana, Trello en Monday.com door tijdens vergaderingen spraakopdrachten te gebruiken.

Conclusie

Fireflies.ai is een krachtige tool die kan helpen bij het stroomlijnen van uw vergaderingen en het verbeteren van de productiviteit van uw team. Of u nu een verkoper, ingenieur, recruiter, marketeer, docent of podcaster bent, Fireflies.ai kan u helpen om uw vergaderingen te automatiseren, van het maken van notities tot het opvolgen van acties.

Ervaringen van Buro-ELSE

We hebben dit hulpmiddel uitgeprobeerd met de gratis versie van ChatGPT als basis. Dat gaf een prima resultaat, maar wel zo links en rechts wat foutjes. De betaalde versie is naar zeggen secuurder. Let wel op met de privacy van data, omdat gespreksnotities in de Verenigde Staten worden opgeslagen.